Check out Haystax on

twitterButton facebookButton lastfmButton youtubeButton

News

Best Wishes for 2018

Posted on Saturday, December 30th, 2017

merry Stax

It’s not always in the picture itself (some of the guys didn’t make it in this frame!), but this time it’s the text in the back!
Have yourselves a fantastic 2018, peeps!

Nieuwe bassist voor Haystax!

Posted on Wednesday, August 30th, 2017

In het voorjaar van 2017 kondigde onze trouwe bassist Robert aan door andere werkzaamheden niet langer meer deel uit te kunnen maken van onze band.
“Sad news” natuurlijk, maar zonder hard feelings hebben we afscheid genomen van deze markante vriend en mede-muzikant. Robert, nog bedankt voor al die mooie jaren!
“Good news” is dat we inmiddels in Nick de Vos een fantastische vervanger hebben gevonden.
Deze enthousiaste Enschedese bassist zal de komende tijd ingewerkt worden in de muzikale achtbaan van de Haystax.
Binnen een aantal weken de eerste optredens…. Wij hebben er zin in…. Haystax forever!
Nick

The Haystax Commercial Department presents

Posted on Saturday, March 26th, 2016

Our first ad ever, published in a Dutch magazine called “Klankwijzer”. The magazine specializes in woodwind- and brass orchestral music… and we have a bit of a reputation when it comes to brightening up their show-events and concerts!
But we always like to do more, more, more!

 

Haystax terug van een succesvolle tournee in de US

Posted on Saturday, August 1st, 2015

De Haystax kijken terug op een succesvol “rondje southern states”. Het optreden met D.L. Menard, één van de laatste grote cajun-artiesten, staat in het geheugen gegrift, net als het warme welkom op het W.C. Handy Festival in Florence.

De Haystax zijn met alle egards ontvangen door het gemeentebestuur van Memphis en hebben hun steentje bijgedragen aan het bevorderen van de hartelijke relaties tussen Enschede en Memphis.  Lees het artikel over Haystax in Amerika op de site van TCTubantia.

Vanzelfsprekend hebben de Haystax ook een beetje de toerist uitgehangen. Uiteraard stonden Graceland en de Sun studio’s in Memphis, het French Quarter in New Orleans en de studio’s in Muscle Shoals op het programma, net als een alligator tour in de swamps van Louisiana. Zie de foto’s bij de Haystax America Tour.

It’s final: Haystax announce US tour

Posted on Wednesday, July 1st, 2015

De laatste twee weken van juli zijn de Haystax in de USA, voor een tour door de southern states. Daarbij worden onder meer Nashville, Memphis en New Orleans aangedaan. Er zijn inmiddels een aantal shows bevestigd, waaronder het Folkfestival in Natchitotches, Louisiana en het W.C. Handyfestival in Florence, Alabama.

In Memphis brengen de Haystax een bezoek aan burgemeester Wharton, in het kader van de stedenband tussen Enschede en Memphis, die is ontstaan door het Memphis Heart & Soul Festival in Enschede.

UPCOMING SHOW

  • New dates to be announced soon!
ALL SHOWS → 

HAYSTAX ON FACEBOOK

© Haystax 2010   Contact us: info@haystax.nl or +316 2298 2030. Built by Bas Raijmakers